Psychologische gespreksvoering (18e druk)
Over ViP > Handleiding

Handleiding

Doorloop de volgende stappen om te werken met deze site.

 

Stap 1: account aanmaken

Op pagina 2 van het boek staat een unieke activeringscode. Met de activeringscode maak je een studentaccount aan. Als je docent een docentcode heeft doorgegeven, dan vul je die code in om de koppeling met je docent te leggen. Meer hierover in het onderdeel Docent.

 

Stap 2: aan het werk

Ga aan het werk, volg de instructie en maak de oefeningen in de volgorde zoals die wordt aangeboden in de ViP. Na het maken van een oefening kun je je antwoord controleren. Daarna is het niet meer mogelijk om het antwoord te bewerken. Hiermee proberen we je aan te leren om zorgvuldig te formuleren en niet vanuit de feedback te werken. Voor bestudering achteraf blijft zowel het gegeven antwoord als de feedback na het maken van de oefening in beeld.

 

Studentvolgsysteem

De docent bekijkt de activiteiten van de student via het studentvolgsysteem. Hierin kan de docent per student de voortgang per ViP volgen en de antwoorden bekijken. Om de student in staat te stellen de oefeningen opnieuw te maken, kan de docent de resultaten wissen per ViP. Meer hierover in het deel Docent.

 

Docentopmerkingen

Een docent kan ook een notitie (de zogenaamde docentopmerkingen) op een pagina maken om zijn/haar studenten op bepaalde zaken in de oefeningen te attenderen.

Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet.

Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet.