Psychologische gespreksvoering (18e druk)
Docent

Wat kunt u als docent verwachten?

Docenten kunnen via de klantenservice inloggegevens voor een persoonlijk docentenaccount aanvragen. NB: Docenten hoeven de activeringscode uit het boek dus niet te gebruiken. Die code activeert namelijk een studentenaccount.

 

Met het docentenaccount krijgt de docent de beschikking over de volgende extra voorzieningen:

 

Het juiste antwoord

Als u als docent bent ingelogd in het systeem, dan ziet u bij elke vraag direct het juiste antwoord ingevuld. Om de feedback te zien die de studenten krijgen, klikt u op de 'controle'-button.

 

Studentvolgsysteem

Veel docenten vinden het prettig om te zien wat de vorderingen van hun studenten zijn in het gebruik van de online omgeving. Daarom bevat de website een studentvolgsysteem. Meer uitleg hierover vindt u hier.

 

Aanwijzingen alleen voor uw eigen studenten

Het is mogelijk om op de pagina's opmerkingen te plaatsen die alleen uw eigen studenten te lezen krijgen. Die opmerkingen zijn alleen leesbaar voor uw studenten als zij uw code koppelen aan hun account. Meer uitleg hierover vindt u hier.

 

Voor het aanvragen van inloggegevens: klantenservice@boomhogeronderwijs.nl.

 

Met vragen of opmerkingen kunt u altijd terecht bij onze ondersteuning en helpdesk.

Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet.

Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet.